• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Mini werkbank

Een mini werkbank voor de kleine klusser? Bij Kinderwerkbank.nl vind je een geweldig leuk aanbod met speelgoedwerkbanken voor kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar. Wij hebben onder meer houten mini werkbanken beschikbaar, maar je kunt ook een model in kunststof bestellen. Ontdek maar eens wat er mogelijk is en bestel de leukste mini werkbank online.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voor veelzijdige klussertjes

Een mini werkbank is om meerdere redenen fantastisch speelgoed voor kinderen. Het leuke is namelijk dat het speelgoed van de werkelijkheid is afgeleid en dat je kind in het echt kan nabootsten wat de ouders op klusgebied doen. Met een beetje fantasie erbij kan er naar hartenlust geklust worden met de mini werkbank.

Je hebt bij Kinderwerkbank.nl een gevarieerd assortiment, waar je een keuze uit kunt maken uit zowel houten uitvoeringen als modellen in kunststof. De ene mini werkbank is bijvoorbeeld in een eenvoudig model beschikbaar met basisonderdelen terwijl een andere werkbank over extra veel functionaliteiten beschikt. In dat opzicht kun je ook rekening houden met de leeftijd van je kind. Kinderen van 2 jaar hebben minder gereedschappen nodig om urenlang speelplezier te hebben dan bijvoorbeeld kinderen in de leeftijd van 7 jaar.

Kinderwerkbank.nl biedt mini werkbanken van de echte topmerken, zoals van Bosch, maar ook van Smoby, Pinolino en Janod. Zo kun je eventueel met de voorkeur voor een van de merken rekening houden. Kijk ook eens in de Werkbank top 5 om te zien welke modellen het meest populair zijn. De Cars mini werkbank behoort bijvoorbeeld doorgaans tot de favorieten, maar ook de werkbank van hout is populair te noemen.

Het grootste aanbod is overigens te vinden in de prijsklasse tot 50 euro, maar ook in de prijscategorie tot 100 euro vind je een verscheidenheid aan modellen. Bij elke mini werkbank wordt een toelichting gegeven op de specificaties, zodat je meteen ziet waar je allemaal op kunt rekenen en vanaf welke leeftijd het model geschikt is.

Bestel je favoriete model mini werkbank en reken af door een van de betrouwbare betaalopties te selecteren. Kies eventueel zelf een dag van bezorging, want ook die service bieden wij.

© 2024 Kinderwerkbank.nl is onderdeel van XLShop