• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 29,95
  • Volledige garantie

Black and Decker kinderwerkbank

Black and Decker kinderwerkbank voor stoere kids die net zo willen klussen als papa. Met je Black and Decker kinderwerkbank kun je uren klussen en veel minder troep maken dan je vader doet. Moeders zijn ook nog nooit zo blij geweest met een werkbank! De Black and Decker kinderwerkbank is voorzien van vele accessoires.

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Center, Ultimate of One?

Welk model kinderwerkbank je ook kiest, met een Black and Decker werkbank zit je altijd goed! Degelijke werkbanken die voor kinderen bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Heb je zelf gereedschap of een werkbank van dit bekende merk? Dan is het helemaal leuk om de miniatuur versie aan te schaffen voor jouw kind. Met een eigen werkplek van Black & Decker is vrijwel ieder kind uren zoet met hameren, zagen, boren en schroeven. Grote klusprojecten kunnen opgepakt worden door de jonge klusser in huis. Speelplezier gegarandeerd! 

Bricolo Center

Een mooie grote werkbank inclusief 91 accessoires. Met een formaat van 79 x 39 x 103 centimeter (lxbxh) en een werkhoogte van 53 centimeter. Zet met de verschillende gereedschappen en schroeven zelf de meegeleverde rode auto in elkaar. Een leuke uitdaging voor kinderen vanaf 3 jaar. De Bricolo Center is zeer compleet en het accessoire pakket bestaat verder o.a. uit: boormachine, hamer, schroevendraaier en bankschroef. 

Bricolo Ultimate

Zeer uitgebreid model dat geleverd wordt inclusief 95 accessoires. De afmetingen van 79 x 39 x 103 centimeter (lxbxh) zorgt ervoor dat dit model geschikt vis voor kids vanaf 3 jaar. De Bricolo Ultimate heeft de meeste accessoires en wordt geleverd inclusief de benodigdheden om een rode auto in elkaar te bouwen. De meegeleverde knijpkap boor is enorm populier en maakt deze werkbank helemaal compleet! 

Bricolo One

Compact model inclusief 79 accessoires. Het formaat van de Bricolo One is 56 x 39 x 103 centimeter (lxbxh). Met deze werkbank heeft jouw kind de beschikking over alle populaire gereedschappen zoals een bankschroef, hamer, zaag, nijptang, spijkers en schroeven. Geschikt voor jonge klussers vanaf 3 jaar. 

Contact

Kinderwerkbank.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-870110
Contact
Facebook

© 2021 Kinderwerkbank.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord