• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kinderwerkbanken

Kinderwerkbanken zijn bij Kinderwerkbank.nl verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen en van diverse topmerken. Of je nu een uitvoering in hout of kunststof zoekt, bij ons slaag je altijd voor de laagste prijs. Ontdek het aanbod met kinderwerkbanken en vergelijk de leukste met elkaar om vervolgens meteen eenvoudig online je bestelling te plaatsen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voor jonge klussers

Als je in je kind al een echte klusser ziet, dan is het natuurlijk fantastisch leuk om een keuze te maken uit ons aanbod met kinderwerkbanken. Je kind kan dan echt op een eigen werkplek aan de slag gaan en klussen dat het hem of haar lief is. Bij Kinderwerkbank.nl vind je diversiteit en kun je onder meer rekening houden met een voorkeur voor hout of kunststof.

Een leuk voorbeeld van een houten versie is de Werkbank Walter van het merk Pinolino. Dit is een standaarduitvoering die met een bankschroef geleverd wordt, maar zonder gereedschap. Er zijn uiteraard verschillende accessoires die bijbesteld kunnen worden, zoals een houten gereedschapskist, waarbij ook weer diverse opties worden gehouden. Een van de meer uitgebreide kinderwerkbanken is het model Black & Decker Bricolo van het merk Smoby. Deze complete werkbank wordt geleverd met maar liefst vijftig accessoires en is geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar.

Bij Kinderwerkbank.nl houd je desgewenst rekening met de prijs door het aanbod met kinderwerkbanken in een prijsklasse te selecteren. Wij bieden je een aanbod tot 50 euro en een assortiment in de prijsklasse vanaf 50 euro tot 100 euro. Alle modellen worden door Kinderwerkbank.nl voor de laagste prijs aangeboden.

Met betrekking tot de merken waarvan wij kinderwerkbanken in het aanbod hebben opgenomen, heb je de keuze uit het merk Bosch, Janod, Pinolino en Smoby. Bekijk de modellen en vergelijk de productspecificaties met elkaar om op die wijze tot de beste keuze te komen.

Als je een keuze hebt gemaakt uit het aanbod met kinderwerkbanken, dan plaats je het artikel in de winkelwagen. Je kunt verder winkelen om accessoires te bestellen, maar ook gelijk afrekenen. Wij handelen je bestelling snel af en bieden volledige garantie op alle kinderwerkbanken.

© 2024 Kinderwerkbank.nl is onderdeel van XLShop